بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی یانگ ژی

  • FA ..
  • دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷
  • ۲۳:۲۵

بیوگرافی یانگ ژی

بیوگرافی یانگ ژی

نام اصلی : یانگ ژی / 杨紫 / Yang Zi
نام های دیگر : Andy Yang
تاریخ تولد : 6 نوامبر 1992
محل تولد : پکن . چین
ملیت : چینی
تحصیلات : Beijing Film Academy
پیشه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر : H&R Century
همسر : Qin Junjie

زندگینامه

یانگ ژی متولد ۶ نوامبر ۱۹۹۲ یک هنرپیشه اهل چین است.او یکی از ستارگانی است که حضورش در فیلم‌ها، تضمین‌کنندهٔ فروش بالای آنها در گیشه است.بصعضی از فیلم هایی که یانگ در ان ایفای نقش کرده.. خانه با کودکان و نوجوانان (2005)، نبرد چانگشا (2014)، اود شادی (2016) و آرزوهای شریف (2016) است.


یانگ در ناحیه فانگشان (پکن) متولد شد و در آنجا به آکادمی فیلم پکن پذیرفته شد. یانگ ابتکار عمل خود را در Ru Ci Chu Shanر(1999) نشان داد. و در سال 2002، یانگ نقش کوچکی را به عنوان کنسرت دونگو در Xiaozhuang Epic بازی کرد، که نینگ جینگ را به عنوان استیو مما ستاره گذاری کرد. در سال 2003، یانگ اولین فیلمش را در «دفتر خاطرات دخترانه» بازی کرد و نامزد بهترین بازیگر جوان در جوایز فیلم Tongniu شد..

یانگ برای اولین بار در سال 2005 برای بازی Xia Xue در سریال تلویزیونی Home With Kids حضور یافت. این مجموعه در رتبه بندی چین در رتبه اول قرار گرفت و جایزه تلویزیونی برجسته تلویزیونی (برای کودکان) را در جایزه های Flying Apsaras و جوایز طلای عقاب به دست آورد. یانگ نقش خود را به عنوان Xia Xue در عاقبت خانه با کودکان 2 تصحیح کرد. در سال 2008، یانگ اولین آلبوم انفرادی خود را با نام Home With Snow منتشر کرد. او همچنین دوبله صدا را برای فیلم انیمیشن (بسیاری از مشکلات ما) Xiaotiao انجام داد.

در سال 2013، برای عملکردش در فیلم Insisrence، یانگ بهترین جوایز طلایی فینیکس به دست آورد او همچنین در گل در مه، باری دیگر معروف شد که توسط نویسنده مشهور چیانگ یئو نوشته شده است.
یانگ سپس در اولین فیلم جنگی خود از نبرد چانگشا (2014)، به کارگردانی Magnolia برنده جایزه کنگ Sheng شد. این مجموعه تلویزیونی بهترین نمایش در سال 2014 در Douban بزرگ بود که در اواسط ژوئیه 2014 منتشره شد. یانگ پس از رقابت Yangko Danceر(2015) در داستان عاشقانه جاسوسی رأی های عالی را دریافت کرد و مورد ستایش قرار گرفت.

Filmography
2003 The Law of Romance
2004 Girl's Diary
Lao Fei 2004
An Old Record 2004
Dad Wants to Divorce 2004
The Quiet Lady 2004
2007 The Last Fragrance
2008 I Am a Fan
2009 Boy and Girl
2010 Money Makes Trouble
Third Class Fifth Class 2010
Death and Glory in Changde 2010
2012 Mother's Call
Insisrence 2012
2014 King Tea Storm
2015 Where Are All The Time
2016 Papa
Crying Out In Love 2016
2017 A Paper

  • نمایش : ۱۳۳
  • محمد راد
    محمد راد آدرس سایت کاربر
    خدایی بفهمیم اینا کین به چه دردمون می خوره برو بیو چنتا ادم درست درمون بیار
    FA ..
    برای بعضی ها مهمه 

    خیلی گذاشتم
    فرشاد رضاییان
    فرشاد رضاییان
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    سلام. وقت بخیر
    بهمنش هستم.
    اگر تمایل به همکاری و نویسندگی در سایت معماری و یا کسب درآمد از آن را دارید ** **** *** ** ****** *********
    ************
    ************
    ****** *****
    ***********
    حسین  علیزاده
    حسین علیزاده آدرس سایت کاربر
    عالی
    FA ..
    ممنون
    محمد راد
    محمد راد آدرس سایت کاربر
    بیوگرافی شهدا هم کار جالبی به نظرم
    FA ..
    درباره این بزرگواران هم میزارم

    محمد راد
    محمد راد آدرس سایت کاربر
    عالیه
    FA ..
    بله

    و اطلاعات باید درست و دقیق باشه
    محمد راد
    محمد راد آدرس سایت کاربر
    حتما
    FA ..
    :)
    sewe
    sewe
    عالی
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان