بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی کیم دو جین

  • FA ..
  • چهارشنبه ۷ آذر ۹۷
  • ۲۱:۱۹

بیوگرافی کیم دو جین

بیوگرافی کیم دو جین

نام اصلی : کیم دو جین / Kim Do-jin / 김도진
نام هنری : وون بین / Won Bin / 원빈
تاریخ تولد : 10 نوامبر 1977
محل تولد : شهرستان جئونگسئون .استان گانگوون
ملیت : کره جنوبی South Korean 
تحصیلات : Yong-In University – Department of Film
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Eden 9
همسر : Lee Na-young (ا2015 حال)
فرزندان : 1

زندگینامه

وون بین با نام اصلی کیم دو-جین متولد ۱۰ نوامبر ۱۹۷۷ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی می‌باشد.وی پس از ایفای نقش در سریال «پاییز در قلب من» در سال ۲۰۰۰، به محبوبیّت چشم‌گیری دست یافت و سپس در فیلم‌های «ته‌گوکی»، «مادر» و «مردی از هیچ‌کجا» به ایفای نقش پرداخت.

Filmography
1998 Saturday, 2:00 Pm 
2001 Guns & Talks 
2004 Taegukgi 
My Brother 2004
2009 Mother 
2010 The Man from Nowhere


Television series
1997 Propose 
1998 Ready Go
1999 Jump 
2000 Kwangki 
2000 Drama City -Small Station 
Tough Guy's Love 2000
Autumn in My Heart 2001
2002 Friends

  • نمایش : ۸۲
  • بازیچه http://baziche.blog.ir
    بازیچه http://baziche.blog.ir آدرس سایت کاربر
    چقدر فیلم بازی کرده
    FA ..
    سلام :)

    بله :)

    ممنون از حضور شما :)
    حـ . آرمان (استاد بزرگ)
    حـ . آرمان (استاد بزرگ) آدرس سایت کاربر
    جالب بود.
    :)
    FA ..
    ممنون از حضور شما :)

    :))
    سیر خشک
    سیر خشک
    خوب است

    آرام :)
    آرام :) آدرس سایت کاربر
    بازم مرسی از زحمتات :)
    FA ..
    ممنون آرام جان :)
    جناب منزوی
    جناب منزوی آدرس سایت کاربر
    قیافش کوچکتر از منه ولی سنش بزرگتر از منه :)
    FA ..
    عجب :)

    غصه نخورید :)

    ممنون از حضورتان
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان