بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی کیم گو یون

  • FA ..
  • دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۹۷
  • ۰۰:۲۹

بیوگرافی کیم گو یون

بیوگرافی کیم گو یون

نام اصلی : کیم گو یون / Kim Go eun / 김고은
تاریخ تولد : 2 جولای 1991
محل تولد : سئول . کره جنوبی
تحصیل :  Kaywon High School of Arts
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی :  BH Entertainment

 

زندگینامه

کیم گو یون متولد 2 جولای 1991 بازیگر اهل کره جنوبی است. او به خاطر بازی در فیلم منتقدانه A Muse در سال 2012 که برنده چندین جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن در کره جنوبی را به دست آورد،سپس در سال های بعد در فیلم های هیجان انگیزی چون هیولا جنایی (2014)، دختر سکه (2015) و خاطرات شمشیر (2015) ظاهر شد. پس از آن کیم بازی های خود را در تلویزیون گسترش داد که در آن نقشهای اصلی در پنیر ترومپتونی تلویزیون در تله (2016) و گاردین: خدای تنها و بزرگ (2016-2017) را بازی کرد که با استقبال زیادی روبه رو شد.

سنین جوانی و تحصیل
در سال 1994، زمانی که او چهار سال داشت، خانواده کیم به پکن، چین رفتند و 10 سال آنجا زندگی کردند. مدیر یونگ جی وو در تربیت او اعتقاد دارد و می گوید: "او به طور طبیعی کنجکاو و شجاع است؛ او قوی است به این معنی که او به راحتی تحت تاثیر قرار نمی گیرد؛ او کارها را فقط به این دلیل انجام نمی دهد که دیگران آن را انجام دهند". کیم پس از تماشای چن کیگ با همسران بارها و بارها و بارها گریه کرد، کیم تصمیم گرفت که به یک فیلمساز تبدیل شود. اما او شانس این را داشت که به سمت تئاتر برود. او در دانشکده درام در دانشگاه هنر ملی کره وارد شد.

جوایز
Grand Bell Award for Best New Actress_ A Muse   2012
Blue Dragon Film Award for Best New Actress_ A Muse   2012
2015   Bucheon International Fantastic Film Festival_ Coin Locker Girl
2016   Cheese in the Trap _جایزهٔ هنری پاک‌سانگ برای بهترین بازیگر جدید زن در تلویزیون


Filmography
2012     A Muse    
Yeonga     2012
2013     Neverdie Butterfly    
2014     Monster 
2015     Coin Locker Girl 
Memories of the Sword     2015
The Advocate: A Missing Body    2015
2016     Canola   
2018     Byeon San   

Television series
2016     Cheese in the Trap  
2017     Guardian: The Lonely and Great God 

  • نمایش : ۴۲۷
  • مهسا جون
    مهسا جون آدرس سایت کاربر
    عالی بود
    FA ..
    ممنون
    prawo
    prawo
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    * ******* **** ** ***** *** **** * *** ***** *********** *** ***
    *** * ** ********* ******* **** ******** *** ****** ********* ** *** ****** ******* *** **** ***** ** ********** *** ******** ** ****** ***** * **

    ********* **** ******
    omid
    omid
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    سلام ممنون برای مطالب زیبا
    ***********************
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان