بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی لین گنگشین

  • FA ..
  • پنجشنبه ۲۰ دی ۹۷
  • ۱۵:۰۳

بیوگرافی لین گنگشین

بیوگرافی لین گنگشین

نام اصلی : لین گنگشین / Lin Gengxin / 林更新
نام هنری : کنی لین / Kenny Lin
تاریخ تولد : 13 فوریه 1988
محل تولد : شانگهای .چین
تحصیلات : Shanghai Theatre Academy
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
حرفه : بازیگر

زندگینامه

لین گِـنگشین متولد ۱۳ فوریهٔ ۱۹۸۸ یک هنرپیشه اهل چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به دیوار بزرگ چین اشاره کرد.

 

 

Filmography
2009     The Immemorial Magic
2011     The Blue Cornflower
2013     Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon
2014     Just Another Margin 
My Old Classmate     2014 
Black & White: The Dawn of Justice     2014 
The Taking of Tiger Mountain     2014 
2015     Jian Bing Man 
2016     For a Few Bullets 
Sword Master     201 
The Great Wall     2016
2017     Journey to the West: The Demons Strike Back
What A Day!     2017
2018     Detective Dee: The Four Heavenly Kings

    
Television series
2011     Scarlet Heart
2012     Xuan-Yuan Sword: Scar of Sky
Drama Go! Go! Go!     2012
2013     Dancing Legend
2016     God of War, Zhao Yun
2017     Princess Agents

بیوگرافی لین گنگشین

  • نمایش : ۷۳
  • نیلوفر  کیانی
    نیلوفر کیانی آدرس سایت کاربر
    خدایی چرا این کره ای ها و چینی ها انقدر شبیه هم هستند ! من اولش فکر کردم کره ای 😂😊😊
    FA ..
    من سریال های تاریخیشون رو معمولا میبینم برای همین از رویموهاشون تشخیصشون میدم 

    + در عوض اونا هم نسبت به ما همین فکر رو میکنند 😂

    حـ . آرمان (استاد بزرگ)
    حـ . آرمان (استاد بزرگ) آدرس سایت کاربر
    جالب بود
    :)
    FA ..
    ممنون از نطرتون :)
    مینا کرمی
    مینا کرمی آدرس سایت کاربر
    خیلی قشنگه وبلاگتون
    FA ..
    نظر لطفتونه :)
    ali
    ali
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    فروشگاه فروش فایل بازارچه
    تجربه متفاوت در فروش فایل
    ***************************************
    **** ** *** ******

    **************
    ***** ****** ********
    *****************************
    ********************************************
    ********* *

    ***************************************

    *********************************************
    ******** ** * ******************
    ********************************************
    FA ..
    :)
    سانا پرداز نارین
    سانا پرداز نارین
    سلام.مطالب خیلی خوبی دارین.ممنون
    FA ..
    سلام

    ممنون از حضور و نظرتون
    پارسی نویس
    پارسی نویس آدرس سایت کاربر
    سلام
    از اینکه «پارسی‌نویس» را دنبال می‌کنید سپاس گزاریم ...
    ما را در تلگرام و سروش هم دنبال کنید ...
    telegram: @parsinevis_channel
    soroush: @parsinevis
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان