بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی مدینا ممت

  • FA ..
  • يكشنبه ۱۶ دی ۹۷
  • ۱۳:۳۶

بیوگرافی مدینا ممت

بیوگرافی مدینا ممت

نام اصلی : مدینا ممت / 麦迪娜·买买提 / Madina Memet
تاریخ تولد : 10 سپتامبر 1987
محل تولد : سین کیانگ، چین
محل زندیگ : پکن
حرفه : بازیگر
تحصیلات : Beijing Shengji Art Academy
سالهای فعالیت : 2011 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Shanghai Youhug Media Co.Ltd

زندگینامه

مدینا ممت متولد 10 سپتامبر 1987 یک بازیگر چینی از تبار اویغور است. او برای اولین بار در سال 2011 به عنوان بازیگر نقش اول زن در سریال تلویزیونی "My New Fair Fair Princess" بازی کرد. نقش موفقیت آمیز او هنگامی بود که او بازی Lan Shang را در فستیوال یخ فانتزی تلویزیونی فانتزی حماسی در سال 2016 انجام داد.

مدینامم در 10 سپتامبر 1987 در ارومچی، سین کیانگ متولد شد، او جوان ترین فرزند خانواده است. زمانی که کودک بود رقص را دوست داشت. در سال 1998، او به پکن رفت و در دانشگاه هنر آکادمی پذیرفته شد و در سال 2003 فارغ التحصیل شد. پس از فارغ التحصیلی، او به تئاتر هنر سین کیانگ معرفی شد.

Filmography
2014 Ex-Files
2015 Zhong Kui: Snow Girl and the Dark Crystal
The Final Master 2015
2018 Gong Fu Lian Meng


Television series
2011 New My Fair Princess
2012 Sweet Home
2013 Heroes in Sui and Tang Dynasties
Legend of Lu Zhen 2013
Little Big Soldier 2013
Crazy for Palace 2013
Flowers in Fog 2013
2014 The Investiture of the Gods
Palace 3: The Lost Daughter 2014
2015 The Investiture of the Gods 2
Warm Blood 2015
Family Harmony 2015
2016 Destined Guy
Ice Fantasy 2016
2017 Ice Fantasy Destiny
General and I 2017
2018 Summer's Desire
Ghost Catcher Zhong Kiu’s Record 2018
2018 Chong Er's Peach

  • نمایش : ۸۸
  • ماریا
    ماریا
    چه بازیگر نازیه. مرسی از معرفی این بازیگر.
    FA ..
    ممنون از حضور شما :)
    بازیچه http://baziche.blog.ir
    بازیچه http://baziche.blog.ir آدرس سایت کاربر
    خیلی شبیه خودمونه
    اگر نمیگفتین چین اصلا متوجه نمیشدم
    FA ..
    به نظر من که شبیه کره ایی هاست :)
    مینا کرمی
    مینا کرمی آدرس سایت کاربر
    عالی بود
    FA ..
    ممنون از حضور شما :)
    نیلوفر  کیانی
    نیلوفر کیانی آدرس سایت کاربر
    خیلی خوشکله !
    FA ..
    اهوم :)
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان