بیوکده | بیوگرافی هنرمندان ایرانی | زندگی‌نامه | بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی مگی کیو

  • FA ..
  • جمعه ۲ شهریور ۹۷
  • ۲۳:۲۱

بیوگرافی مگی کیو

بیوگرافی مگی کیو

نام اصلی : مارگارت دنیس کویگلی Margaret Denise Quigley
زمینه فعالیت : بازیگر , مدل
تاریخ تولد : ۲۲ مهٔ ۱۹۷۹ ‏(۳۷ سال)
محل تولد : هونولولو، هاوایی، ایالات متحده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۸-تاکنون

زندگینامه

مارگارت دنیس کویگلی (به انگلیسی: Margaret Denise Quigley) (زاده ۲۲ مه ۱۹۷۹) که در حرفه‌اش با نام مگی کیو (به انگلیسی: Maggie Q) شناخته می‌شود، بازیگر و مدل سابق لباس آمریکایی می‌باشد.
او به خاطر بازی در فیلم جان‌سخت ۴ (۲۰۰۷) و سریال نیکیتا (۲۰۱۳–۲۰۱۰) مشهور می‌باشد. مگی کیو در فیلم‌های جان‌سخت ۴(۲۰۰۷)وماموریت غیرممکن ۳(۲۰۰۶)در کنار بروس ویلیس وتام کروز بازی کرده است. او توسط جکی چان درهنگ کنگ کشف شد پس ازان توسط تعلیم‌های استاد سخت گیرش به درجهٔ مناسبی از نظر رزمی و بازیگری رسید.

Filmography
2000 Model from Hell
2001 Manhattan Midnight
Rush Hour 2 2001
2002 Naked Weapon
2003 The Trouble-Makers
2004 Magic Kitchen
2004 Around the World in 80 Days
Rice Rhapsody 2004
2005 Taped
Earthlings 2005
Dragon Squad 2005
House of Harmony 2005
2006 Mission: Impossible III
2007 The Counting House
Live Free or Die Hard 2007
Balls of Fury 2007
2008 Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon
Deception 2008
New York, I Love You 2008
2009 The Warrior and the Wolf
2010 Operation: Endgame
The King of Fighters 2010
2011 Priest
2014 Divergent
Unity 2014
2015 The Divergent Series: Insurgent
2016 The Divergent Series: Allegiant
A Conspiracy on Jekyll Island 2016
The Brits Are Coming 2016
2017 Slumber


Television
1998 House of the Dragon
2002 Mission In Trouble
2010 Nikita
2012 Young Justice
2014 Stalker
2016 Designated Survivor
2017 Queen of Canton

  • نمایش : ۳۵۷
  • 00:00 :.
    00:00 :. آدرس سایت کاربر
    ممنون از شما:)
    FA ..
    :)

    و نشکر از حضور شما :)
    علیــ ـرضا
    علیــ ـرضا آدرس سایت کاربر
    خسته نباشید
    FA ..
    ممنونم :)
    خانوم خانوما :)
    خانوم خانوما :) آدرس سایت کاربر
    مث همیشه عالی
    FA ..
    مرسی :)
    استاد بزرگ
    استاد بزرگ آدرس سایت کاربر
    عالی.
    FA ..
    mamnon :)
     بانو ...
    بانو ... آدرس سایت کاربر
    خدا قوت
    FA ..
    mamnon:)
    یــ🦋گـ🌈 ـانـ🌞ـه
    یــ🦋گـ🌈 ـانـ🌞ـه آدرس سایت کاربر
    :)فیلمslumber عالیه
    FA ..
    سلام بر ابجی یگانه 

    خوبی 
    :)


    چه چالش جالی گذاشتی
    M
    M
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    با سلام و تشکر از مطالب خوبتون ...

    آموزش تست نفوذ و امنیت اطلاعات ، ترفند های اندروید و ویندوز در وبلاگ زیر
    *******************
    صدای پای تنهایی
    صدای پای تنهایی آدرس سایت کاربر
    سلااااااااااااام ((:
    FA ..
    سلام :)))))))))))))))
    sewe
    sewe
    عالی
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان