بیوکده ،بیوگرافی هنرمندان ایرانی،زندگی‌نامه،بیوگرافی ویکی پدیا

نوشتن بیوگرافی، بیوگرافی چیست، نمونه بیوگرافی، بیوگرافی شامل چیست؟،نمونه یک بیوگرافی،بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، Biography،خوانندگان،ورزشکاران

بیوگرافی رکسان مک‌کی

  • FA ..
  • يكشنبه ۲۱ مرداد ۹۷
  • ۲۳:۲۰

بیوگرافی رکسان مک‌ کی

بیوگرافی رکسان مک‌ کی

نام اصلی : رکسان مک‌ کی Roxanne McKee
تاریخ تولد : ۱۰ اوت ۱۹۸۰ ‏(۳۶ سال)
محل تولد : کانادا Canada
شغل : بازیگر و مدل
سال های فعالیت : 2005 تاکنون

زندگینامه

رکسان مک‌کی (انگلیسی: Roxanne McKee؛ زادهٔ ۱۰ اوت ۱۹۸۰) یک هنرپیشه اهل بریتانیا است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به افسانه هرکول اشاره کرد.

Filmography
2010 Nicky Wright
2012 Wrong Turn 5: Bloodlines
2013 Vendetta
2014 Ironclad: Battle for Blood
2014 The Legend of Hercules


Television
2005 Hollyoaks
2010 Lip Service
2010 The Persuasionists
2010 EastEnders: E20
2011 Game of Thrones
2012 Lewis
2014 Dominion
2016 Flashback

  • نمایش : ۹۱
  • پریسا سادات ..
    :)
    سلام :)
    پارس ادوردز
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    سلام دوستان
    با تبلیغات گوگل در پارس ادورز فروش خود را دو برابر کنید
    همین امروز کسب و کار خود را با تبلیغ در گوگل ارتقا دهید.
    *********************
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    موضوعات
    نویسندگان