بیو کده

بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی، خوانندگان، ورزشکاران و هنرمندان

بیوگرافی سونگ جونگ کی

  • بیوکده biokade
  • پنجشنبه ۳۰ فروردين ۹۷
  • ۱۰:۵۳

بیوگرافی سونگ جونگ کی

بیوگرافی سونگ جونگ کی

نام اصلی : سونگ جونگ کی / 송중기 / Song Joong-ki
تاریخ تولد : 19 سپتامبر 1985
محل تولد : دونگ، دژجون .کره جنوبی
تحصیلات : Sungkyunkwan University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Blossom Entertainment
همسر : Song Hye-kyoر(2017 حال)

 

زندگینامه

سونگ جونگ-کی متولد ۱۹ سپتامبر ۱۹۸۵ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی است.وی با ایفای نقش در سریال «رسوایی سونگ‌کیون‌کوان» و حضور در برنامهٔ «مرد دونده» به شهرت رسید. اوّلین حضور چشم‌گیر او در سال ۲۰۱۲، و در ملودرام «مرد بی‌گناه» بود. همچنین در فیلم موفّق «پسر گرگ‌نما» نیز به ایفای نقش پرداخته است.او در سال ۲۰۱۶ و پس از سپری کردن خدمت سربازی، با ایفای نقش در سریال «نسل خورشید»، به حرفهٔ خود بازگشت.

 

سنین جوانی و تحصیل
سونگ جونگ به اسکیت سرعت علاقه زیادی دارد و در سنین نوجوانی در مسابقات بسیاری شرکت کرده استاو در آخرین مسابقه اش برای نمایش اسکیت بازان ملی در سریال تلویزیونی Triple دچار جراحت شد. که او را مجبور کرد در اولین سال تحصیل در دبیرستان ورزش را ترک کند. او در تحصیلاتش ادر دبیرستان فوق العاده بود و در مجموع 400 امتیاز در آزمون ورودی کالج ملی خود 380 امتیاز کسب کرد و پذیرش دانشگاه Sungkyunkwan را پذیرفت.  در حالی که در سئول آمادگی آزمون ورودی را داشت.

 

Filmography
2008     A Frozen Flower     
2009     Five Senses of Eros   
The Case of Itaewon Homicide    2009
2010     Hearty Paws 2     
2011     Penny Pinchers     
2012     Pengi and Sommi  
The Grand Heist     2012
A Werewolf Boy     2012
2017     The Battleship Island    


Television series
2007     Get Karl! Oh Soo-jung     
2008     Love Racing     
My Precious You     2008
2009     Triple     
My Fair Lady     2009
Will It Snow for Christmas?     2009 
2010     OB & GY     
Sungkyunkwan Scandal     2010
2011     Deep Rooted Tree    
2012     The Innocent Man     
2016     Descendants of the Sun    
The Sound of Your Heart     2016
2017     Man to Man    

لایه جدید...

  • نمایش : ۱۱۱
  • banooye bahar
    سلام
    خدا قوت :)
    سلام 


    ممنون ابجی


    کم مینویسی تو هم که
    تک تم
    سلام .
    اول بگم که ممنون از اینکه تک تم رو انتخاب کردید.

    واما ویرایش
    شرط ویرایش قالب های شما اینه که باید کد قالبتون رو در قالب یک نظر خصوصی برای ما ارسال کنید.

    دسته بندی بیو گرافی رو ندیدم که... گفتین قسمت موضوعات؟؟؟
    اما میتونم براتون فونت رو ضخیم کنم. هر جای قالب که باشه!
    در مورد تغییر رنگ و کادر هم باید بگم که در بعضی موارد امکانش نیست و باید کل قالب ویرایش بشه که این کار بسیار وقت گیر هست.
    ولی فک کنم واسه قالب شما بشه!

    موفق باشید!
    سلام...

    شرمنده منظورم دسته بندی بازیگران بوده....دسته بندی های مختلفی دارم یکی مثال زدم.....

    دسته بندی های اصلی رو کی فونت اون ضخیم تر باشه اگر بشه رنگ اونم عوض شه بهتر.....

    مثلا دسته بندی های اصلی رنگ مثلا سبز و کمی ضخیم تر باشه و زیر مجموعه دسته بندی همون رنگی باشه مشکلی نیست .....فقظ میخوام دسته بندی اصلی از زیر مجموعه اون بهتر دیده شه.......

    یک سوال.....ایا میشه کد دسته بندی یک قالب دیگه رو برداری واسه قالب بنده بزاری؟؟؟؟

    ادرس کد قالب بنده در زیر اون قالب وسطی هست.....کد اصلی رو بهتون ادرس دادم 

    http://erfanwd.blog.ir/1395/04/06/ghaleb-38


    نـــای دل
    خدا قوت..

    برتر شدن وبلاگ وزین شما رو هم تبریک عرض میکنم..

    موید باشید..
    مرسی 

    +خیلی ممنون
    بنت‌الهدا فتحی
    سریال نسل خورشید جذابه
    بله باید سریال قشنگی باشه
    نیوزا
    چقد شاده :))
    :)
    سیّد محمّد جعاوله
    با تشکر از زحمتی که می کشید
    مرسی


    منم از شما ممنونم بابت حضورتون :)


    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی
    موضوعات
    نویسندگان