بیوکده

بیوکده بزرگترین وبلاگ بیوگرافی و معرفی هنرمندان و بازیگران ایرانی و خارجی - زندگی نامه افراد مشهور

بیوگرافی مین هیو رین

  • بیوکده ..
  • دوشنبه ۱ مرداد ۹۷
  • ۲۳:۲۰

بازیگران بازیگران زن خارجی خوانندگان خوانندگان خارجی

بیوگرافی مین هیو رین

نام اصلی : جونگ ایون ران Jung Eun-ran
نام مستعار : مین هیو رین Min Hyo-rin
تاریخ تولد : 5 فوریه 1986 (30 سال)
محل تولد : Daegu, South Korea
حرفه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 2006 تاکنون
کمپانی : JYP Entertainment

زندگینامه

یونگ یون-RAN (متولد 5 فوریه 1986)، که با نام مستعار هیو رین شناخته شده است، یک بازیگر، مدل و خواننده کره جنوبی است.

Filmography
2011 Age of Milk
Sunny 2011
2012 The Grand Heist
A Millionaire on the Run 2012
2015 Twenty


Television drama
2009 Triple
2010 Dr. Champ
2011 Romance Town
2015 Persevere, Goo Hae Ra

  • نمایش : ۱۷۹۰
  •  بانو ...
    بانو ... آدرس سایت کاربر
    خدا قوت :)
    بیوکده ..
    ممنون 

    چه جوجه ای ماشالله :)
    Chanmi96
    Chanmi96
    مین هیورین امسال ازدواج کرد با ته یانگ عضو گروه بیگ بنگ.
    بیوکده ..
    تشکر از شما :)
    sewe
    sewe
    عالی
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی
    بیوکده,بیوگرافی,زندگینامه ,biography ,بیوگرافی بازیگران ایرانی ,بیوگرافی بازیگران خارجی ,بیوگرافی مشاهیر ,زندگینامه بازیگران ,بیوگرافی کارگردانان ,بیوگرافی دانشمندان ,زندگینامه شهیدان ,زندگینامه نویسندگان ,زندگینامه نقاشان ,زندگینامه ورزشکاران ,سایت بیوگرافی ,مجله بیوگرافی ,بیوگرافی بازیگران ,بیوگرافی بازیگران مرد ,بیوگرافی بازیگران زن ,بیوگرافی شعرا ,بیوگرافی نویسندگان ,بیوگرافی ورزشکاران ,اخبار افراد مشهور ,زندگینامه ورزشکاران' ,زندگینامه مشاهیر ,Biography ,سایت بیوکده
    موضوعات
    نویسندگان
    پیوندهای روزانه