بیوکده

بیوکده بزرگترین وبلاگ بیوگرافی و معرفی هنرمندان و بازیگران ایرانی و خارجی - زندگی نامه افراد مشهور

بیوگرافی رکسان مک‌کی

  • بیوکده ..
  • يكشنبه ۲۱ مرداد ۹۷
  • ۲۳:۲۰

بازیگران بازیگران زن خارجی مدلینگ مدلینگ خارجی

بیوگرافی رکسان مک‌ کی

بیوگرافی رکسان مک‌ کی

نام اصلی : رکسان مک‌ کی Roxanne McKee
تاریخ تولد : ۱۰ اوت ۱۹۸۰ ‏(۳۶ سال)
محل تولد : کانادا Canada
شغل : بازیگر و مدل
سال های فعالیت : 2005 تاکنون

زندگینامه

رکسان مک‌کی (انگلیسی: Roxanne McKee؛ زادهٔ ۱۰ اوت ۱۹۸۰) یک هنرپیشه اهل بریتانیا است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به افسانه هرکول اشاره کرد.

Filmography
2010 Nicky Wright
2012 Wrong Turn 5: Bloodlines
2013 Vendetta
2014 Ironclad: Battle for Blood
2014 The Legend of Hercules


Television
2005 Hollyoaks
2010 Lip Service
2010 The Persuasionists
2010 EastEnders: E20
2011 Game of Thrones
2012 Lewis
2014 Dominion
2016 Flashback

  • نمایش : ۱۸۲۶
  • پریسا سادات ..
    پریسا سادات .. آدرس سایت کاربر
    :)
    بیوکده ..
    سلام :)
    پارس ادوردز
    پارس ادوردز
    بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    سلام دوستان
    با تبلیغات گوگل در پارس ادورز فروش خود را دو برابر کنید
    همین امروز کسب و کار خود را با تبلیغ در گوگل ارتقا دهید.
    *********************
    sewe
    sewe
    عالی
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی
    بیوکده,بیوگرافی,زندگینامه ,biography ,بیوگرافی بازیگران ایرانی ,بیوگرافی بازیگران خارجی ,بیوگرافی مشاهیر ,زندگینامه بازیگران ,بیوگرافی کارگردانان ,بیوگرافی دانشمندان ,زندگینامه شهیدان ,زندگینامه نویسندگان ,زندگینامه نقاشان ,زندگینامه ورزشکاران ,سایت بیوگرافی ,مجله بیوگرافی ,بیوگرافی بازیگران ,بیوگرافی بازیگران مرد ,بیوگرافی بازیگران زن ,بیوگرافی شعرا ,بیوگرافی نویسندگان ,بیوگرافی ورزشکاران ,اخبار افراد مشهور ,زندگینامه ورزشکاران' ,زندگینامه مشاهیر ,Biography ,سایت بیوکده
    موضوعات
    نویسندگان
    پیوندهای روزانه